Uittamon kunntosali

Uittamon alueen entiseen aluelämpökeskukseen saneerattu kuntosali tarjoaa puolitoistasataa avaraa ja valoisaa neliömetriä kuntoilutilaa keskellä Uittamon asuinaluetta. Kuntosali mahdollistaa harjoittelun noin parillekymmenelle kuntoilijalle kerrallaan.

Salilta löytyy kohtuullinen valikoima kuntoilulaitteita. Välineitä on niin aloittelijalle kuin hieman edistyneemmällekin kuntoilijalle.

Kuntosalimme kuntoilumaksut eivät päätä huimaa, olipa tarkoituksenasi käydä treenaamassa harvakseltaan tai vaikka päivittäin. Erillistä jäsenyyttä ei tarvita, vaan kertalipulla pääset edullisesti vaikkapa tutustumaan kuntosaliin. Kuntoilukärpäsen purtua sarja- tai kausilipulla kuntoilet vieläkin edullisemmin.

Kuntosalimme on avoinna aamusta iltamyöhään, joten harjoittelemaan pääset pääsääntöisesti silloin kuin itsellesi sopii. Salille pääset sähköisellä kulkukortilla, johon on ladattu haluamasi sarja- tai kausilippu. Kulkukortille voi ostaa treeniaikaa helposti ja kätevästi verkkokaupasta. Kertalipulla harjoittelu tapahtuu asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Luethan ennen kuntoilun aloittamista asiakassopimuksen sekä salin järjestyssäännöt ja verkkokaupassa asioidessasi verkkokaupan toimitusehdot.

Katso EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste tästä.

Kuntosalilin toiminnoista vastaa vuoden 2018 alusta alkaen Anni Toivanen  www.uittamonkuntosali.fi

Tervetuloa kuntoilemaan!

Hinnasto

Kertalippu 6,00 €

Sarjalippu, 10 krt 52,00/45,00* €

Kausilippu, 1kk 52,00/45,00* €

Kausilippu, 3kk 120,00/100,00* €

Kulkukortti 10 €

* kuntoilu klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana

Maksuvälineenä käy myös liikuntaseteli!

>>Verkkokauppaan

>>Verkkokaupan toimitusehdot

>>Asiakassopimus

Kannuskatu 5, 20880 Turku

Uittamon kuntosali p.0449759311

sähköposti: anni@uittamonkuntosali.fi

Asiakaspalvelu avoinna:

Aukioloajat löydät täältä

Sali avoinna (avainkortilla):

ma-su 06.00 – 23.00